Aktiviteter - Hovden Resort in Norway

Aktiviteter

Hovden har et godt utbygd aktivitetstilbud hele året. For skiaktiviteter og fjellvandring er Hovden spesielt bra. Hovden Resort ligger sentralt til med tanke på de ulike aktivitetstilbudene. Utfyllende informasjon om aktiviteter på Hovden finner du på hovden.com

Sommer

0000anders-martinsen-fotografer-bortemannsbekken

Sommeren på fjellet byr på mange gode opplevelser. Vi kan nevne fjellvandring og toppturer, gode fiskemuligheter, høyfjellsgolf, elgsafari, sykkelruter, rulleskiløype og badeplasser. Rundt Hovden ligger det flere turistforeningshytter. Ellers finner du et trivelig sentrum på Hovden, med ulike forretninger, kafeer, og galleri.

 

Høst

3500setesdalen650690

Hovden er et yndet reisemål om høsten. Den klare fjellufta og de flotte fargene innbyr til gode turopplevelser, høsting av bær og sopp, avslapping eller lek i Badeland eller kulinariske opplevelser med vilt som tema. Gå ikke glipp av den populære Viltbuffeen vår! 

 

Vinter

kvanneidnd38065

Hovden har 160 km preparerte langrennsløyper i verdensklasse! Velg mellom skogs- eller høyfjellsterreng. Skisenteret har 30 løyper og 7 heiser/ trekk, bra terrengpark og gode muligheter for offpiste. Om det er ruskevær eller du har slitne muskler frister kanskje Hovden Badeland med spa- og velværeavdeling? I tillegg til aktivitetene under formidler vi hundespannkjøring med Haukeli Husky.